icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Efter att ha hibernerat och prioriterat fel saker i flera år -

Den leende krigaren har vaknat!
6 september 2011 16:46
2

Åter i vardagen.

Semestern är över. Den blev sammanfatningsvis mycket bra. Fjällen var fantastiskt, det var länge sedan jag var ute i mer än fem dagar och det var toppen, nu blev det elva dagar ute varav tio i tält och en natt i STF:s fjällstuga. Att känna kroppens och psykets anpassning, känna självförtroendet växa efter varje svårt vad eller knepig passage var oerhört skönt och gav mersmak både för mig och VH - vi kanske skulle ge oss iväg på en riktig långvandring nästa år, Kungsleden - 40 mil? Sedan rasade dessutom vikten under fjällvandringen med ungefär ett halvkilo per dag så jag vägde helt osannolika 112 kg kvällen vi kom ner till Kvikkjokk, jag hade vägt strax under 118 elva dagar tidigare. Sedan återställdes vätskebalanser och annat så idag står vågen på 113 efter ytterligare tre veckors semester på Gotland och i Skåne där det druckits både vin och whiskey och en mer frukt och grönt än normalt. Nu när jag börjat jobba igen är jag åter i gängorna och tillbaka på mina 25-40 g kolhydrater/dag. Ska anmäla mig och VH till Kortvasan i vinter. Jag ska dessutom åka Vasaloppets Öppet Spår. Det blir tätt på given då Kortvasan (30 km från Oxberg till Mora) går på fredag och Öppet spår går i mitt fall på måndagen efter. Klädproblemet fortsätter. Mina fina jackor är för stora och jag överväger att sälja dom på blocket eller tradera, mina favoritskjortor är också för stora. När det gäller skjortor slipper jag dock köpa nytt - i alla fall just nu - hittade en låda i klädkammaren med skjortor och byxor som packades ner runt år 2005 och de passar bra och är inte så daterade.

Kommentarer

  • 6 september 2011 20:36
    Va skönt det lät me fjällen, vi skulle o på tur allt inköpt o klart men tiden räcker inte alltid till tyvär, Levde ni på frysmat eller hur gjorde ni??
  • 7 september 2011 15:23
    Vi hade en stor del hemtorkat, kyckling och rökt lax, mycket köpt torkad ren (gott men d y r t) och salami. Hade även en del Bacon som vi åt de första dagarna. Vi hade lite frystorkat med oss men vi åt det bara vid ett par tillfällen. VH tyckte det smakade sk*t och jag fick en jävulsk halsbränna av det frystorkade. Vi klarade oss bra med mat ändå...

Logga in för att skriva en kommentar.