icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Eleaor

22218
Med ett förflutet av ätstörningar är jag ständigt rädd för att det ska gå för långt när jag satsar på viktminskning. Därför räknar jag inte kalorier utan försöker snarare göra smarta val. Tanken är att viktminskningen ska få ta tid, lång tid och därefter precis som alla andras viktminskningar, hålla för livet (nåja till nästa graviditet).

Har en son också som livet kretsar kring. Han gör sin mamma galen jämt och ständigt men är också det bästa som någonstin hänt mig!

Visar poster från maj 2018

26 maj 2018 11:54
1

ny våg

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva i dagens blogginlägg, men känner att jag borde uppdatera den med tanke på att det gått sisådär 7 dagar sedan förra inlägget.

Nu har vi en fungerande våg, och ingenting har hänt med vikten. Jag vägde 86 kg sista g...

Läs mer Kommentera
13 maj 2018 21:11
3

Trasig personvåg

Vågen har gått sönder. Igår upptäcktes en helsvart display när jag ställde mig på vågen. Jag tänkte att antingen är den trasig eller batterierna döda. Självfallet hoppades jag på,det senare, dock bytte jag batterier i början av året så att...

Läs mer Kommentera
12 maj 2018 16:47

Besök hos mormor och morfar

Idag åkte jag och Noel tills hans mormor och morfar. Pappa skulle också följt med, men på grund av sjukdom fick han stanna hemma.
Klockan 12 åkte vi, Noel somnade på väg till bilen och sov hela färden till mormor och morfar, väl framme vaknade han t...

Läs mer Kommentera
10 maj 2018 20:59
1

Utebliven träning men minus ändå

Torsdagens träning uteblev, blev hes dagen efter förra inlägget men nu är rösten tillbaka. Idag vaknade dock maken grinig, nu har han blivit smittad så har myst extra mycket med Noel och storhandlat så han kunnat vila.

Ställde mig även på vågen i mo...

Läs mer Kommentera
7 maj 2018 21:11

7/5

Ligger i sängen bredvid en snarkande Noel. Ikväll var han ingen glad kille och det fortsatte tills han hade somnat, stackarn! Men hans förkylning är inte helt borta.

Min förkylning är däremot på väg bort så Jag hoppas lite försiktigt på att kunn...

Läs mer Kommentera
6 maj 2018 17:19
2

Photoshoot på munkängarna

Vårkänslorna sprudlar!

Idag har vi besökt munkängarna för att ta fina kort på vår älskade son. Jag tänker lägga upp lite bilder från munkängarna här.

 

Utflykten var väldigt sövande, när vi åkte hem igen somnade Noel i bilen.

Läs mer Kommentera
5 maj 2018 12:40

Seglivad förkylning är ingen ursäkt

Det här blir nog en seglivad förkylning eftersom jag inte fått feber. Det är lite drygt men det gör mig fullt kabapel till att jobba och kunna ta långpromenader åtminstånne. Jag saknar dock träningen på gymmet och det här 10-veckors programmet j...

Läs mer Kommentera