icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Eleaor

Kalorisnål 100462
En tvåbarnsmamma som jobbar på att finna balans i livet. Här skriver jag om föräldralivet blandat med träning och lite kost.
Min viktminskning är ingen hastig viktminskning då jag inte räknar/skriver upp. En balansgång helt enkelt!

Jag föredrar vegetarisk mat och är mycket bekymrad över klimatkrisen, så jag spanar även in på vegansk kost.
13 maj 2018 21:11
3

Trasig personvåg

Vågen har gått sönder. Igår upptäcktes en helsvart display när jag ställde mig på vågen. Jag tänkte att antingen är den trasig eller batterierna döda. Självfallet hoppades jag på,det senare, dock bytte jag batterier i början av året så att det skulle vara batterierna hade jag svårt att tro. Idag bytte jag batterier och den var lika död ändå så det är bara att kassera och köpa en ny. Därför har jag ingen aning om vad jag väger just nu och imorgon måndag är det vägdag.

MEN trots trasig våg flyter dagen på, och den här dagen startade mindre bra. Hård i magen och lätt illamående, förstoppning. Och det skulle ta hela dagen innan jag äntligen kunde gå på toaletten. För att få igång magen tog jag en promenad och en joggingtur, det ändå som hände var att magknipet minskades ner och illamåendet försvann. Så det fick vara, någon gång släpper det.

Vi åkte till sommarstugan vid lunch, Noel som tagit sovmorgon denna dag somnade på vägen dit (precis innan vi stannade bilen), och sov sedan i ca 2 timmar. När han vaknade fick han syn på vattnet och rusade ner till stranden. Sedan plaskade han, plockade sten och pinnar innan han fick lunch.

37706a1f-d27f-4280-84ff-b98ef83b8503.JPG

Vid 16 åkte vi hem igen, köpte päron till min frukostyoghurt. Jag brukar äta banan, men banan är förstoppande och päron lösande så nu får det bli päron helt enkelt.

Gillar

Kommentarer

 • 13 maj 2018 21:42

  Hoppas att magen blir bättre. Jag har haft problem med det förut men sedan jag började dricka mer vatten har det blivit bättre. Nu dricker jag ungefär 2 l vatten dagligen, förutom till maten mm.

  Peppkramar

 • 13 maj 2018 22:42

  Jag har haft väldiga problem med hård mage och när det varit extra jobbigt har jag tagit en tablett "Frukt och fiber" som finns på apoteket. Det finns både tabletter och en slags "tuggbit". De tycker jag är för söta så jag har gått över till tabletterna. När du tagit en sådan tablett kan det ta upp till 10 timmar innan det släpper. Hoppas att det snart löser sig. =D

 • 14 maj 2018 20:42

  Tack för tipsen, det känns bättre idag.

Logga in för att skriva en kommentar.