icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Eleaor

Kalorisnål 79046
En nybliven tvåbarnsmamma som jobbar på att finna balans i livet. Här skriver jag om föräldralivet blandat med träning och lite kost.
Min viktminskning är ingen hastig viktminskning då jag inte räknar/skriver upp. En balansgång helt enkelt!

Jag föredrar vegetarisk mat och är mycket bekymrad över klimatkrisen, så jag spanar även in på vegansk kost.
26 maj 2018 11:54
1

ny våg

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva i dagens blogginlägg, men känner att jag borde uppdatera den med tanke på att det gått sisådär 7 dagar sedan förra inlägget.

Nu har vi en fungerande våg, och ingenting har hänt med vikten. Jag vägde 86 kg sista gången jag stod på förra vågen (innan den gick sönder), sedan efter över 1 vecka vägde jag 87.7 ungefär och nu väger jag 86 kg igen. Jag vet att man kan väga olika beroende på vilken våg man står på men jag får utgå från den våg jag har och inse att jag mer eller mindre står still i vikten just nu. Men det kommer gå neråt igen!

Denna vecka har jag hunnit styrketräna 2 gånger och joggat en. I den värmebölja som nu råder är det extra tungt att träna, framförallt joggingen.... Men det är värt det i slutändan!
Imorgon blir veckans sista träning, joggingrunda på 4 km (100 m gång varvat med 300 meter jogg i 4 km).

Gillar

Kommentarer

  • 26 maj 2018 21:08

    Vad duktig du är som tränar på och kämpar! Ibland kan det ju vara så, att man står still ett tag och framförallt när man tränar mycket. På mig fungerar det väldigt bra att få igång viktminskningen igen om jag dricker vatten (4dl) med en tsk äppelcidervinäger. Det drar igång förbränningen.

    Lycka till och peppkramar 

Logga in för att skriva en kommentar.