icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Eleaor

Kalorisnål 100463
En tvåbarnsmamma som jobbar på att finna balans i livet. Här skriver jag om föräldralivet blandat med träning och lite kost.
Min viktminskning är ingen hastig viktminskning då jag inte räknar/skriver upp. En balansgång helt enkelt!

Jag föredrar vegetarisk mat och är mycket bekymrad över klimatkrisen, så jag spanar även in på vegansk kost.
12 maj 2018 16:47

Besök hos mormor och morfar

Idag åkte jag och Noel tills hans mormor och morfar. Pappa skulle också följt med, men på grund av sjukdom fick han stanna hemma.
Klockan 12 åkte vi, Noel somnade på väg till bilen och sov hela färden till mormor och morfar, väl framme vaknade han till något ledsen men somnade snabbt om igen när jag tog upp honom och la han i vagnen. Dock märkte jag att han inte sov särkilt djupt då han efter en liten vände på sig helt och hållet från rygg till mage i vagnen. Men efter att ha spänt fast honom sov han sedan djupt till strax innan 14.

Under tiden som Noel sov passade vi andra på att äta lite lunch, mormor och morfar (mina föräldrar alltså) hade ordnat sallad på lax, räkor, rom, pasta och tzatsiki, den var god. Till efterätt hade jag bakat sockerfria vinbärskakor som vi åt ihop med lite glass. Att vinbärskakan var sockerfri var för att morfar har diabetes och då vill jag kunna erbjuda något som inte är allt för farligt för honom.

Noel fick också smaka på glass när han hade vaknat, sedan traskade han runt i deras trädgård och fick syn på en robotgräsklippare som var i full färd med att klippa grannens gräsmatta. Den var mycket spännande!

c67e01f8-9e66-401d-8eb8-54ea2c310886.jpg

Jag passade även på att skörda lite rabarber och norpa åt mig lite gräslök från deras trädgård, självfallet frågade jag först om lov. Så imorgon ska här bakas, vet inte vad dock.
d0386abc-49e2-4a31-8ed3-fd1b7c292862.JPG
Nu har vi kommit hem, Noel leker med sin pappa och är nöjd med livet. Jag kände att jag ville sitta lite med datorn innan jag tar itu med dammsugning av huset, och gräsklippning av gräsmattan bakom huset.

En bra dag helt enkelt, och ännu är den inte slut.
Dessutom har jag äntligen kommit tillbaka till gymmet, det var skönt!

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.