icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Eleaor

Kalorisnål 100459
En tvåbarnsmamma som jobbar på att finna balans i livet. Här skriver jag om föräldralivet blandat med träning och lite kost.
Min viktminskning är ingen hastig viktminskning då jag inte räknar/skriver upp. En balansgång helt enkelt!

Jag föredrar vegetarisk mat och är mycket bekymrad över klimatkrisen, så jag spanar även in på vegansk kost.
5 maj 2018 12:40

Seglivad förkylning är ingen ursäkt

Det här blir nog en seglivad förkylning eftersom jag inte fått feber. Det är lite drygt men det gör mig fullt kabapel till att jobba och kunna ta långpromenader åtminstånne. Jag saknar dock träningen på gymmet och det här 10-veckors programmet jag startade i söndags får jag helt enkelt lägga på hyllan tills förkylningen gått över.

Jag blev förkyld i måndags och föll då för frestelserna. Sedan köpte jag en spray (Coldfri) som ska korta ner förkylningarna och den fungerade som ett mirakel eftersom jag under tisdagen inte kände någonting alls! Onsdagen glömde jag sprayen på jobbet så jag har känt mig blä i halsen sedan dess och på vågen märks det. Denna vecka står jag på + och nu får jag tänka om.

Jag tänker inte gå och träna förrän förkylningen gått över, men jag kan inte heller ta förkylningen som en ursäkt till att få tröstäta heller. Så jag söker efter ett mellanting helt enkelt, lite längre promenader och mindre godissug på helgerna än innan kanske? Jag får se hur jag gör.

Svackor får alla, men det är inte kul när man hamnar i dom.

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.