icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Den här bloggen handlar främst om min mat och träning, stress och sömn och annat som hör hälsan till.
Hur jag lyckas och misslyckas med det jag företar mig.

Jag läser nästan alla blogginlägg här på matdagboken och blir väldigt inspirerad av många och vill gärna vara med och hjälpa till att peppa och motivera andra. Har ni åsikter och tankar om det jag skriver blir ingen gladare än jag om ni delar med er här i kommentarsfältet!

Matdagboken ser jag som ett forum för goda råd och hjälp med motivation. Så vi slipper snubbla över samma stenar där någon annan redan snubblat!

http://cirpaslivmedlchf.blogg.se/ är en blogg med tankar om mitt liv, min mat, min träning, min familj och bara allmänt ditt och datt.
Titta gärna in på den med om ni har tid!
15 juli 2013 11:45

Experiment resultat:

Jag bestämde i förra veckan att jag skulle skippa frukosten. Bara för att testa. Resultatet är över förväntan. Jag äter så pass bra middagar att jag står mig till lunch utan några som helst problem! Jag som alltid trott att jag är en frukostmänniska, att jag bryter ihop om jag inte äter frukost varje morgon! Men ack nej, i 38 år har jag gått i den villfarelsen. Snart kommer jag dock börja träna innan jobbet igen och då tänker jag trots allt äta mina hårdkokta ägg efter träningen. Men jag kommer absolut "fasta" de dagar jag inte tränar! Kolla gärna i min blogg - http://cirpaslivmedlchf.blogg.se/ där står lite fler tankar och annat smått och gott!

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.