icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Är en småstadstant med ambitioner på normalvikt .... av hälsoskäl och av fåfänga ... men klockan närmar sig tjugofyra med stormsteg! Knäna trilskas, konditionen är urusel, vikten ökar, humöret dalar och metabola syndromet bankar ihärdigt på dörren.

Har bantat hela mitt vuxna liv ... två kilo upp och ett och ett halvt kilo ner varje år ... en precis lagom takt för att sticka huvudet i sanden.

Har prövat det mesta men aldrig lyckats gå ner rejält i vikt. Nu gör jag ytterligare ett försök. Får se om jag orkar blogga.

 
6 april 2013 19:30

Dag 4.6

Det är länge sedan jag skrivit på bloggen … varför vet jag egentligen inte … förutom att jag tycker det är tjatigt att hela tiden berätta om sina misslyckanden. Dessutom har jag haft väldigt mycket att göra i mitt "hobbyjobb". Men idag har jag tagit tjuren vid hornen igen och börjar följa en veckomatsedel med väldigt strikt LCHF … gjorde t o m en plan för nästa vecka (inkluderande alla sammanträden och uteluncher) samt åkte in till samhället och handlande enligt matsedeln … Och jag har varit ute med hunden i flera långpromenader. I morgon ska jag inviga min nya springskor … för nu har jag bestämt mig för ett ”Vårrus” 😜

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.