icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Är en småstadstant med ambitioner på normalvikt .... av hälsoskäl och av fåfänga ... men klockan närmar sig tjugofyra med stormsteg! Knäna trilskas, konditionen är urusel, vikten ökar, humöret dalar och metabola syndromet bankar ihärdigt på dörren.

Har bantat hela mitt vuxna liv ... två kilo upp och ett och ett halvt kilo ner varje år ... en precis lagom takt för att sticka huvudet i sanden.

Har prövat det mesta men aldrig lyckats gå ner rejält i vikt. Nu gör jag ytterligare ett försök. Får se om jag orkar blogga.

 
21 januari 2013 23:03
1

Dag1.21

"Officiell " vägning idag ... samma vikt som förra måndagen men tjockare kring midjan :( ! Vågen har pekat både upp och ner hela veckan ... jag har t o m bytt batteri i den:). Fortsätter (och tänker fortsätta med att) väga mig varje dag ... att vikten gått upp och ner beror helt säkert på alltför många trevliga middagar (visserligen LCHF men) med vin. Men jag håller fortfarande mitt tidsschema och förväntar mig att i snitt gå ner ett halvt kilo i veckan och kommande vecka blir vit:D. Dagen idag var ganska seg och tråkigt till jag kom hem efter ett sent sammanträde ... I mitt arbetsrum och framför datorn stod en fin vas full med höga röda rosor ... från maken!!! Har inte hänt sedan vi var nygifta för nästa femtio år sedan. När jag frågade varför blev svaret att han tyckt jag kämpat på så bra med vikten ... DET kallar jag peppning !! (... eftersom jag inte är en misstänksam person :)

Kommentarer

  • 22 jan 2013 13:40
    Bgitta
    Vad härligt med spontana, uppfriskande peppningar och dessutom med röda rosor. Peppningar från mig med. Ibland står vågen stilla och ibland är den på sämre humör, men det brukar jämna ut sig i slutändan.

Logga in för att skriva en kommentar.