icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Är en småstadstant med ambitioner på normalvikt .... av hälsoskäl och av fåfänga ... men klockan närmar sig tjugofyra med stormsteg! Knäna trilskas, konditionen är urusel, vikten ökar, humöret dalar och metabola syndromet bankar ihärdigt på dörren.

Har bantat hela mitt vuxna liv ... två kilo upp och ett och ett halvt kilo ner varje år ... en precis lagom takt för att sticka huvudet i sanden.

Har prövat det mesta men aldrig lyckats gå ner rejält i vikt. Nu gör jag ytterligare ett försök. Får se om jag orkar blogga.

 
5 mars 2013 08:10
1

Dag 3.5

Ingen vägning i dag ... men jag har överraskat mig själv med att gå en mycket snabb träningsrunda … 3 km på 30 min … detta trodde jag aldrig var möjligt (för mig ... nu)!!! Att varva med joggning får vänta till i slutet av eller nästa vecka ... när jag efter fotvården i morgon köpt löparskor. Nu ska jag ta en cykeltur framför nyheterna på TV, duscha, dricka en ”Kaffemaffe” (mitt namn på Magic Bullet Coffee) och ringa några samtal innan jag försöker hitta något snyggt (som passar) i garderoben och dra vidare på några sammanträden. Dagen idag är och blir en underbar dag 😘

Kommentarer

  • 5 mars 2013 09:02
    utter
    Heja heja!

Logga in för att skriva en kommentar.