icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Är en småstadstant med ambitioner på normalvikt .... av hälsoskäl och av fåfänga ... men klockan närmar sig tjugofyra med stormsteg! Knäna trilskas, konditionen är urusel, vikten ökar, humöret dalar och metabola syndromet bankar ihärdigt på dörren.

Har bantat hela mitt vuxna liv ... två kilo upp och ett och ett halvt kilo ner varje år ... en precis lagom takt för att sticka huvudet i sanden.

Har prövat det mesta men aldrig lyckats gå ner rejält i vikt. Nu gör jag ytterligare ett försök. Får se om jag orkar blogga.

 
4 mars 2013 18:52

Dag 3.4

Måndag och reguljär vägningsdag … ja, det blev i alla fall 1,2 kilo ner sedan förra måndagen … och motivationen tillbaka … sockret högre än förväntat men jag satte krokben för mig själv med en näve gula russin i går kväll. Men inte något vin på en hel vecka … och jag förlänger den vita veckan till påsk ☺. Idag är kranvattnet tillbaka men inte städlusten så det har blivit en hel del pappersarbete samt en långlång och en lång hundpromenad. Och nu ska jag försöka göra något LCHF-igt med en liten nytinad flankstek från en gräsbetande ko.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.