icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Är en småstadstant med ambitioner på normalvikt .... av hälsoskäl och av fåfänga ... men klockan närmar sig tjugofyra med stormsteg! Knäna trilskas, konditionen är urusel, vikten ökar, humöret dalar och metabola syndromet bankar ihärdigt på dörren.

Har bantat hela mitt vuxna liv ... två kilo upp och ett och ett halvt kilo ner varje år ... en precis lagom takt för att sticka huvudet i sanden.

Har prövat det mesta men aldrig lyckats gå ner rejält i vikt. Nu gör jag ytterligare ett försök. Får se om jag orkar blogga.

 
2 mars 2013 19:59

Dag 3.2

Lördag och vi har inget vatten i kranarna!!! Där försvann den tänkta storstädningen! Och övergick i spårningsträning med hunden i det kyliga men soliga vårvintervädret. Hunden är duktigt och nu är vi helt slut båda två. Av någon outgrundlig anledning åt jag två färska brödskivor i går kväll … inget vitt bröd utan nybakat fullkorn … idag är jag helt uppsvälld med magvärk. Har faktiskt varit riktigt sötsugen hela veckan men klarat mig hyffsat … förutom gårdagens varma bröd med massor av smör, som smälte på … har alltså ingen koll på mig själv just nu.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.