icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Är en småstadstant med ambitioner på normalvikt .... av hälsoskäl och av fåfänga ... men klockan närmar sig tjugofyra med stormsteg! Knäna trilskas, konditionen är urusel, vikten ökar, humöret dalar och metabola syndromet bankar ihärdigt på dörren.

Har bantat hela mitt vuxna liv ... två kilo upp och ett och ett halvt kilo ner varje år ... en precis lagom takt för att sticka huvudet i sanden.

Har prövat det mesta men aldrig lyckats gå ner rejält i vikt. Nu gör jag ytterligare ett försök. Får se om jag orkar blogga.

 
19 mars 2013 16:55

Dag 3.19

Här blåser det och snöar så inte ens hunden vill gå ut ... så idag blev det tvärtom ... jag tvingade henom (och mig själv) till en nästa en timme lång promenad. Vad kallar jag sånt? Dumhet ... jag känner redan förkylningen komma krypande ... så det blir nog en rödvinstoddy (efter kl. 18.00). Annars har dagen gått skapligt enligt LCHF-reglerna ... men förkylningen måste hejdas i grinden.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.