icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Är en småstadstant med ambitioner på normalvikt .... av hälsoskäl och av fåfänga ... men klockan närmar sig tjugofyra med stormsteg! Knäna trilskas, konditionen är urusel, vikten ökar, humöret dalar och metabola syndromet bankar ihärdigt på dörren.

Har bantat hela mitt vuxna liv ... två kilo upp och ett och ett halvt kilo ner varje år ... en precis lagom takt för att sticka huvudet i sanden.

Har prövat det mesta men aldrig lyckats gå ner rejält i vikt. Nu gör jag ytterligare ett försök. Får se om jag orkar blogga.

 
1 mars 2013 18:54

Dag 3.1

Den 1 mars och första vårdagen säger dom, visserligen sol men kallt och vansinnigt blåsigt. Är det flera än jag som fylls av en lust att rensa och städa ur vinternästet, nu när solens strålar äntligen träffar dom skitiga fönstren? Grovstädning, ja städning överhuvudtaget är ju också motion. Kom på mig själv att börja stirra på annonsering om Vårruset!!?? Om 10 veckor!! Jag som inte joggat på minst fem år … har ont i knäna (efter motionscykelturen i morse) … har mycket dåligt flås … och massor med kilon för många 😄 … och inga springskor … och tid hos fotvården fick jag först nästa vecka 😳. Detta kan nog bli något … och det gäller att smida medan järnet är varmt (ett gammalt ordspråk som jag knappt kom ihåg).

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.