icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Är en småstadstant med ambitioner på normalvikt .... av hälsoskäl och av fåfänga ... men klockan närmar sig tjugofyra med stormsteg! Knäna trilskas, konditionen är urusel, vikten ökar, humöret dalar och metabola syndromet bankar ihärdigt på dörren.

Har bantat hela mitt vuxna liv ... två kilo upp och ett och ett halvt kilo ner varje år ... en precis lagom takt för att sticka huvudet i sanden.

Har prövat det mesta men aldrig lyckats gå ner rejält i vikt. Nu gör jag ytterligare ett försök. Får se om jag orkar blogga.

 
17 februari 2013 18:52

Dag 2.11-2.17

Nystart med LCHF (fr o m i morgon måndag ☺) sedan får jag se vad jag orkar med … får väl ta en dag åt gången … kanske t o m en timme åt gången dom närmaste 14 dagarna. Vinterlovet fick mig att spåra ur totalt … barnbarn och smågodis … barn och goda (LCHF-)middagar med ännu godare efterrätter och fika med goda mjuka kakor och hårda kakor och överhuvudtaget kakor samt många olika typer av vin .. och så var det där med fettisdag med semlor överallt (semlor är en av mina akilleshälar (och jag har många) och har inte hittat någon god LCHF-semla ännu) … och så har det varit alla hjärtansdag med hjärtformat godis högt och lågt … Ett roligt vinterlov men förödande. Har kommit underfund med att jag inte längre tror på mej själv. Jag bara lovar och lovar men kan inte hålla mina löften ens några timmar. (Det finns =) jag har inte någon motivation längre!! Gammal blir bara äldre och äldre och det finns inte några fåfängans drivkrafter kvar. Detta låter verkligen trist och tråkigt och det hjälper inte att skriva av sej. Klarar inte extrem LCHF längre … mår illa när jag ser ägg i alla dess former, bacon smakar konstgjort och smör och kokosfett får det att vända sej i magen (trots att jag inte känner vad det smakar ☺). Många här på MD är verkligen duktiga och uthålliga men många är lika griniga och självömkande som jag (men sådant får man inte säga högt ☺).

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.