icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Är en småstadstant med ambitioner på normalvikt .... av hälsoskäl och av fåfänga ... men klockan närmar sig tjugofyra med stormsteg! Knäna trilskas, konditionen är urusel, vikten ökar, humöret dalar och metabola syndromet bankar ihärdigt på dörren.

Har bantat hela mitt vuxna liv ... två kilo upp och ett och ett halvt kilo ner varje år ... en precis lagom takt för att sticka huvudet i sanden.

Har prövat det mesta men aldrig lyckats gå ner rejält i vikt. Nu gör jag ytterligare ett försök. Får se om jag orkar blogga.

 
8 januari 2013 19:08

Dag 1.8

Vilken konstig känsla att faktiskt SE sitt eget hjärta slå … hoppas ultraljudsundersökningen inte visar några konstigheter. I dag har jobbet kört igång men LCHF går bra och även den tänkta och gjorda motionen … kanske beror på att jag inte ställt upp för höga mål (har inte ställt upp några alls ännu :). Samma grågråa småregniga väder som igår men jag gick alla fall min långa hundpromenad … till nytta för både mig och hunden.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.