icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Är en småstadstant med ambitioner på normalvikt .... av hälsoskäl och av fåfänga ... men klockan närmar sig tjugofyra med stormsteg! Knäna trilskas, konditionen är urusel, vikten ökar, humöret dalar och metabola syndromet bankar ihärdigt på dörren.

Har bantat hela mitt vuxna liv ... två kilo upp och ett och ett halvt kilo ner varje år ... en precis lagom takt för att sticka huvudet i sanden.

Har prövat det mesta men aldrig lyckats gå ner rejält i vikt. Nu gör jag ytterligare ett försök. Får se om jag orkar blogga.

 
23 januari 2013 21:22

Dag 1.23

Där fick jag för ”energi” … var nästa utslagen i morse. Svårt att komma upp (jag som faktiskt är morgonpigg), ja svårt att komma igång över huvud taget … kan ha varit vinet.? Har läst på Kostdoktorn.se att vin/alkohol ger ”dubbelt” igen när man äter LCHF … så det är nog inte så konstigt att jag kände mig som jag gjorde när jag äntligen vaknade. Sen har dagen gått på räls … har hunnit allt jag planerat inkl. motion. Hunden med till stan för att träffa svärfar … en underbar man på 93 år och klar som kristall och dessutom j-t rolig. Som maken brukar säga … ”det är nog inte många som kan ringa sin gamla farsa för att få dagens garv” … detta gäller även för svärdottern.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.