icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Är en småstadstant med ambitioner på normalvikt .... av hälsoskäl och av fåfänga ... men klockan närmar sig tjugofyra med stormsteg! Knäna trilskas, konditionen är urusel, vikten ökar, humöret dalar och metabola syndromet bankar ihärdigt på dörren.

Har bantat hela mitt vuxna liv ... två kilo upp och ett och ett halvt kilo ner varje år ... en precis lagom takt för att sticka huvudet i sanden.

Har prövat det mesta men aldrig lyckats gå ner rejält i vikt. Nu gör jag ytterligare ett försök. Får se om jag orkar blogga.

 
22 januari 2013 21:01
1

Dag 1.22

Gårdagens fakir gav en rejäl nedgång av vikten … vilket känns väldigt skönt. Fortsätter idag och några dagar framåt. Sedan blir det fest i dagarna tre … bästa vännen sedan barndomen kommer på besök. Hon kör också LCHF men älskar vin ... som jag. Har målat färdigt och förberett för hantverkarna och gjort en ”shoppingrunda” på stan och varit ordföring på ett sammanträde nu på eftermiddagen. Det verkar som om LCHF gett mig tillbaka lite extra energi. Sover bra, orkar motionscykla och ta tag i vissa saker som legat på is alltför länge. MEN det kan också vara den nya medicinen som fått ner blodtrycket och fått mig lugnare.

Kommentarer

  • 22 januari 2013 23:08
    utter
    Härligt med energi! Pepp! :)

Logga in för att skriva en kommentar.