icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Är en småstadstant med ambitioner på normalvikt .... av hälsoskäl och av fåfänga ... men klockan närmar sig tjugofyra med stormsteg! Knäna trilskas, konditionen är urusel, vikten ökar, humöret dalar och metabola syndromet bankar ihärdigt på dörren.

Har bantat hela mitt vuxna liv ... två kilo upp och ett och ett halvt kilo ner varje år ... en precis lagom takt för att sticka huvudet i sanden.

Har prövat det mesta men aldrig lyckats gå ner rejält i vikt. Nu gör jag ytterligare ett försök. Får se om jag orkar blogga.

 
17 januari 2013 21:39
3

Dag 1.17

Tre dagars sittande straffar sig på vågen … inklusive att låta bli att föra in maten i dagboken. Har gjort det i efterhand och ser att jag överätit … trots LCHF blev det för många kalorier och för mycket protein och vin och ingen motion att tala om … aktiviteterna började så tidigt på morgonen att jag inte hann motionscykla … var ju tvungen att gräva fram bilen också ☺ ... nu gäller NYA TAG och MATNOTERING! Dagen idag har inte heller gått så lysande trots att jag har motionerat och fört in ALLT i dagboken … både choklad och vin :) … för mesta delen av dagen har gått åt till att sitta och titta i Facebook ;-/ .

Kommentarer

  • 17 jan 2013 21:41
    Du kommer igen
  • 17 jan 2013 21:42
    Tack för det ;) precis vad jag behövde.
  • 17 jan 2013 22:10
    nu kan det bara bli bättre :) pepp pepp

Logga in för att skriva en kommentar.