icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Är en småstadstant med ambitioner på normalvikt .... av hälsoskäl och av fåfänga ... men klockan närmar sig tjugofyra med stormsteg! Knäna trilskas, konditionen är urusel, vikten ökar, humöret dalar och metabola syndromet bankar ihärdigt på dörren.

Har bantat hela mitt vuxna liv ... två kilo upp och ett och ett halvt kilo ner varje år ... en precis lagom takt för att sticka huvudet i sanden.

Har prövat det mesta men aldrig lyckats gå ner rejält i vikt. Nu gör jag ytterligare ett försök. Får se om jag orkar blogga.

 
13 januari 2013 19:48
1

Dag 1.13

Är numera tvingad att gå ut pga hund så det blev en lång promenad i det grågråa vädret, i nyligen upplagda termobyxor … dock utan husse, som fastnat framför datorn … fortsatte sedan att sortera skräpet i källaren för vidare befordran till miljöstationen nästa vecka. För övrigt går det riktigt bra med LCHF … har gått ner fyra kilo … och känner att det kommer att löpa på. Första målet är att imponera på maken ... så jag får med honom på tåget. Eftersom jag har dåligt luktsinne, som ger försämrat smaksinne, kan jag äta ganska enahanda … vilket jag tycker är skönt eftersom jag inte är särskilt förtjust i att laga mat. Utsvävningarna jag gör, gör jag för makens skull. Fyra kilo känns faktiskt i både kläder (kunde knäppa termobyxorna utan att lägga mig raklång) och annat … bara känsla att kunna torka sig i baken utan allt för många gymnastiska övningar ☺. Kan snart ta på stövlarna utan att sitta ner … så nu är det hög tid att börja träna magmuskler och armar … kompletterar motionen fr o m i morgon.

Kommentarer

  • 13 januari 2013 20:02
    grattis:-D

Logga in för att skriva en kommentar.