icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Är en småstadstant med ambitioner på normalvikt .... av hälsoskäl och av fåfänga ... men klockan närmar sig tjugofyra med stormsteg! Knäna trilskas, konditionen är urusel, vikten ökar, humöret dalar och metabola syndromet bankar ihärdigt på dörren.

Har bantat hela mitt vuxna liv ... två kilo upp och ett och ett halvt kilo ner varje år ... en precis lagom takt för att sticka huvudet i sanden.

Har prövat det mesta men aldrig lyckats gå ner rejält i vikt. Nu gör jag ytterligare ett försök. Får se om jag orkar blogga.

 
12 januari 2013 22:14

Dag 1.12

Två glas rödvin är åtminstone ett för mycket om man äter strikt LCHF … jag vaknade i morse och kände mig bakfull. Det var många år sedan jag hade tid att vara bakfull och kommer i fortsättning nöja mig med ett glas. Det har blivit mycket städning idag i samband med ommöblering i huset. Var kommer alla dessa (onödiga) grejor ifrån? Vi som började vårt gemensamma liv med en säng (smal☺), två stolar och en halvtrasig TV. Det blev ändå tid över för en gemensam längre promenad … husse, som vägrar men behöver LCHF, matte och hunden. Vinter kan vara bara sååå vackert.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.