icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

jennjohs blogg

LCLC 94,7 kg 70 kg 24246
Här kommer jag försöka skriva upp hur det går för mig och vad jag tränat och hur det känns, kanske en hel del om mat också. Är ganska dålig på att skriva varje dag men när det händer något ska jag skriva ner det.
1 mars 2018 19:03
2

Dag 17 Paleo

det har rullat på bra med dieten, tycker det är så toppen med färdiga veckomenyer, det har minskat mitt småhandlande och har mera koll på vad jag har hemma.

Har gått på hormonspruta i fyra år ungefär och det verkar som att dieten har startat blödningen lite igen, gissar att det är normalt med stora koständringar och gått ner 3,6 kg så det kan vara kroppens reaktion på förändringar.

Börjar bli nervös på hur jag ska göra efter 28 dagar, ska man gå på en ny kickstart eller ska jag, se om dem finns något annat sätt att få till färdiga veckomenyer igen.

Paleo funkar bra för mig, men har mycket kvar till 70 kg och så fort träningen kommer igång kommer det hända mycket hoppas jag. Har redan märkt att på jeans, tröjan och jackan att det sitter annorlunda.

får fundera runt lite mera runt hur jag gör efter 28 dagar.

Kommentarer

  • 1 mar 2018 20:19

    Hej, bra jobbat. Jag började med samma om igen, inledningsvis. Tror det även finns någon 10 veckors upplägg som man kan fortsätta med. Jag har urartat lite sista veckan just med framförhållningen. Så det är bra att du tänker i förväg. 

  • 2 mar 2018 00:04

    den 10 veckers skulle vara jättebra :D ananrs går det att börja om med veckorna igen, var bra och trevlig mat med variation så :D

Logga in för att skriva en kommentar.