icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Incomas blogg

LCHF 15968
22 augusti 2017 22:16
2

Andra dagen - kickstart LCHF

Egentligen så är detta inte andra dagen. Jag har redan skurit bort socker, bröd och potatis från maten sen 4 veckor tillbaka och har gått ner 3,5 kg men jag misstänkte att jag förmodligen åt för stora portioner och jag åt nötter och frukt när jag blev sugen på något. Så jag bestämde mig för att jag får nog ha lite hjälp och lite mer struktur så här är jag nu.

Det jag har svårast för är att låta bli att äta nötter eller körsbärstomater. Jag sitter mer eller mindre vid en dator hela dagen och när jag blir stressad eller uttråkad då vill jag ha något att tugga på.

Jag har satt upp delmål för att det inte ska kännas som att man inte ser målet. Det är ju en hel MASSA kilo som ska bort - det lär ta ett tag:-) Det blir lätt att man känner att det tar för lång tid och jag vill att allt ska hända NU!

Jag hoppas också att jag genom detta lär mig att äta vettigare. Jag kan mycket väl både skippa frukost och lunch och i längden är det ju självklart inte bra.

Gillar

Kommentarer

  • 23 aug 2017 06:32

    Känner så väl igen det där att det ska hända NU. Tålamod är en av mina utmaningar.

    Lycka till!

  • 27 aug 2017 18:34
    ulla165

    Och visst kan du hoppa över frukost. Det gör jag. Kombinerar nämligen lchf + 16:8 (periodisk fasta), äter således mellan kl 12.00 och 20.00.

Logga in för att skriva en kommentar.