icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Eleaor

Kalorisnål 73393
En nybliven tvåbarnsmamma som jobbar på att finna balans i livet. Här skriver jag om föräldralivet blandat med träning och lite kost.
Min viktminskning är ingen hastig viktminskning då jag inte räknar/skriver upp. En balansgång helt enkelt!

Jag föredrar vegetarisk mat och är mycket bekymrad över klimatkrisen, så jag spanar även in på vegansk kost.
1 september 2018 13:15
8

Vila i frid

Hur många gånger jag än skriver om samma mening, samma text, samma ord så blir jag inte nöjd. Jag vet helt enkelt inte vad jag ska skriva. ”Livet blir aldrig som du har tänkt dig”. Jag har formulerat denna mening flera gånger, men jag kommer inte på någon bra fortsättning. En lastbil förändrade livet för så oerhört många på bara en sekund och livet blir aldrig sig likt igen.

Jag har gråtit en hel del den här veckan, och då är jag systersonens fru till den drabbade. Jag ser hennes ansikte framför mig, hela hennes varelse och det blir inte lättare. Men jag behöver prata om det. Jag gormar svordomar och vet inte hur jag ska göra för att stötta upp familjen. Livet är tungt just nu.

Träningen har helt lagts åt sidan, åt fanders med den säger jag bara! Det finns ingenting viktigare än din egen familj när det kommer till kritan och nu måste vi gå vidare. Livet stannar upp men fortsätter ändå att rulla på och denne fina människa kommer aldrig få uppleva när hennes son börjar första klass eller sista. Hon kommer aldrig få uppleva när hennes son gifter sig eller få känna på hur det är att bli farmor. Ingenting av det där kommer hon få uppleva. Och jag känner så för hennes familj, hennes son, man, mamma, pappa, systrar. Och självklart känner jag för min egen man som förlorade sin moster långt innan hennes tid var kommen.

Ta hand om er där ute! Krama om din familj. Hör av dig till den där släktingen du aldrig hör av dig till. Du vet aldrig när du sista gången får se eller höra från dem. Och glöm aldrig bort det viktigaste i livet: Din egen familj. Viktresor kan vänta om du måste tacka nej till en middag för att menyn inte passar din livsstil, för den där middagen kan bli den sista du någonsin blir bjuden på!


Jävla skit!

Gillar

Kommentarer

 • 1 sep 2018 14:36

  heartbroken heartheart

 • 1 sep 2018 14:55

  heart

 • 1 sep 2018 18:20
  gittan52

  Tänker att det är så otroligt tragiskt att det ibland ska behövas en så hemskt händelse för att vi ska behöva påminnas om dettta. 

  Stor kram till dig och de dina heart

 • 1 sep 2018 21:23

  Vad hemskt. Stor kram 

 • 2 sep 2018 01:03

  heart

 • 2 sep 2018 07:07
  aregnisw

  heart

 • 2 sep 2018 08:35
  Jessand

  heart

 • 3 sep 2018 08:27
  Tita

  ❤️❤️

Logga in för att skriva en kommentar.