icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Eleaor

Kalorisnål 84502
En nybliven tvåbarnsmamma som jobbar på att finna balans i livet. Här skriver jag om föräldralivet blandat med träning och lite kost.
Min viktminskning är ingen hastig viktminskning då jag inte räknar/skriver upp. En balansgång helt enkelt!

Jag föredrar vegetarisk mat och är mycket bekymrad över klimatkrisen, så jag spanar även in på vegansk kost.
1 januari 2019 00:17
4

Gott nytt år!

Nu Har vi ringt in det nya året. Noel ligger och sover i stora sängen och jag tänkte summera året som gått.

1 januari vägde jag 92,6, nyårsafton 2018 visade vågen exakt 84 kg. När jag började mitt medlemskap på matdagboken så var tanken att väga 74 kg till min 30-årsdag eller senast till julafton 2018. Detta hände inte, men jag har ändå gått ner omkring 8 kg sedan mitt medlemskap här började så jag fortsätter jobba med mitt mål på 74 kg under 2019 och förhoppningen är att hinna nå målet innan jag och Fredrik ska försöka på att ge Noel ett småsyskon.

Under ett år har jag hunnit minska ca 5 cm i midjan och i fredags köpte jag byxor i storlek 44 (jag började med 48). Träningsmässigt känner jag mig starkare vilket jag märker när jag fortsätter lägga på vikt i vissa övningar och maskiner. Träningsvärken är inte lika påtaglig idag som för ett år sedan  så jag får väl tro att träningen har effekt.

Nu avslutar jag detta år och 2019 får börja med en liten omstart. Inget socker på 2 veckor när det sista (öppna) godiset blivit uppätet. Vi får se hur det går. Gymmet kommer få sakna mig då jag helst inte tränar där när alla nyårslöften ska infrias. Men den 7 januari börjar kommunens pass så jag kommer eventuellt prova på spinning på torsdagar (jag som avskydde spinning för några år sedan ska ge detta en ny chans).
Eventuellt ska jag till gymmet på lördagar, men det är beroende på om jag lyckas ta mig upp så tidigt som jag kom upp i lördags.

Vi får se hur det går, men jag önskar er andra ett gott nytt år!

6d3603cd-1c50-4a6b-9b71-e8b4fa6a8afe.JPG
Byxorna underst passade förra nyårsafton, byxorna överst köpte jag i fredags!

Gillar

Kommentarer

 • 1 jan 2019 02:45

  Bra jobbat! Gott nytt år! 

 • 1 jan 2019 12:21
  paloma

  Vilken skillnad👍

  God fortsättning🙂

 • 1 jan 2019 15:38

  Oj vilken skillnad! Bra jobbat! yes

  God fortsättning på det nya året!

 • 2 jan 2019 13:53

  Snyggt! Bra inspiration! Ska bli spännade att följa din fortsatta resa smiley

Logga in för att skriva en kommentar.