icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag tror att var och en av oss har en fantastisk potential, långt bortom vad vi kan föreställa oss. Om bara vi har någon som verkligen tror på oss, som hjälper oss att se den potentialen och som utmanar oss att använda den, så tror jag att vi tillsammans kan göra världen till en bättre plats.

Då jag nyligen öppnat dörrarna för www.dagsbergnutrition.com så finns det tyvärr begränsat utrymme för coaching/mentorskap. Snabbast svar om när det finns plats får du genom att maila mig på jesper@jesperdagsberg.com.

 

Min expertis


Prestationsutveckling
Stresshantering
Emotionell kontroll
Individuell coaching
Gruppcoaching
HRV Träning


 

Mina mål
★ 30 Jan 2016 - Utmaning ★
Min första match i thaiboxning

 


Hemsida | Facebook | Twitter | LinkedIn | Google+ | Instagram
2 August 2014 21:39
6

100 Burpees varje morgon

Det känns som att det kan va en bra vana att införa och det ligger i linje med den fysiska standarnivå jag vill vara på. Jag blev inspirerad av Joe De Sena, han gör 300 burpees varje morgon. Han är även grundaren till Spartan Races, vilket jag vill delta i någon gång inom de närmaste åren. 

Jag kommer börja att göra 50 burpees med hopp och öka det succesivt så den nya vanan sätter sig utan att jag tar ut mig fullständigt. Sen efter ca 6 veckor då tror jag att jag är uppe i 100 burpees och ska då öka intensiteten genom att börja lägga till armhävning oxå. Så när jag nått målet, då vaknar jag varje morgon oavsett var jag vaknar och gör 100 burpees med hopp och armhävning.

Gillar

Kommentarer

 • 2 Aug 2014 23:30

   

  Verkar tillräckligt starkt att klara 100 st.  surprise  Kör hårt.

  100 sådana och jag fick bäras ut på bår. frown Haha, det håller inte mina knän för. Men 30 sit ups har jag som mål att genomgöra varje dag. Har dock legat lågt med det under sommaren.

 • 3 Aug 2014 10:27

  Vi har alla olika förutsättningar i livet och får agera utefter det. Mina 50 burpees är iaf avklarade för idag. Har du gjort din 30 situps Svalu?

 • 3 Aug 2014 12:59

  Ja, nu har jag gjort dom. Du satte ju press på mig. Fast det behövde jag.

 • 3 Aug 2014 13:57

  Jag får inte ihop tiden till att träna på morgonen. Försöker cykla hemifrån 6,30, uppstigning 6.00, att gå upp tidigare för att träna känns dömt att misslyckats.

  Men jag har en gräsmatta utanför som har börjat locka på mig, tror att den skulle passa utmärkt för tabata och då får det bli burbies i ett av intervallen, dock inte 100 wink

 • 3 Aug 2014 14:30

  Minimize, gräsmatten låter som en bra plan och har du provat gå upp tidigare för att träna? Hur mycket tid skulle du behöva för tex 50 burpees eller liknande?

 • 4 Aug 2014 08:09

  För 50 burpies, förmodligen hela förmiddan wink

  För några år sedan gick jag upp tidigare för att träna på morgonen, var ofta ute och sprang en runda. Men det var när jag bodde i stan och inte skulle cykla 13 km till jobbet. Vill att cyklingen till jobbet ska kännas rolig och itne alltför påfrestande, för att inte tappa sugen. Med 50 burpies i kroppen så skulle det nog kännas rätt tungt att sätta sig på cykeln.

Logga in för att skriva en kommentar.