icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
23 maj 2014 14:13
2

Hur många gånger

Har jag inte sagt de senaste månader - " Nu nu ska jag ta tag i min vikt , ja från och med imorgon. Nej jag börjar på måndag. Är tröt på mig själv har till och med gått in i gruppen att gå ner 10 kg till midsommaren . Det började bra när jag skrev in mig här. Betalade kickstart och blev medlem . Gick ner 2 kg , skrev alt jag åt och sedan blev det stop. En månad gick ut så jag förlängde mitt medlemskap och betalade för ett helt år . Vad hände? Ingenting från att börja träna varje dag till att inte vara på gym en helt månad. Bokstavligen trött på mig själv. Packade grejer idag och var på spinning , när jag kom hem plockade fram sommar kläder , det var inte mycket jag kunde ta på mig. 10 kg sedan rökstopp , idag 5 månader att jag slutat röka. Glad för det men ledsen för vikt uppgången. Just nu har jag bestämt mig igen , men denna gången för alltid!!! Jag ska tänka på vad jag stoppar i mig jag ska träna och ta promenader varje dag från och med idag inga ursäkter , nu räcker det! Vem lurar jag - mig själv kläderna visade alt .

Gillar

Kommentarer

  • 23 maj 2014 16:46
    även små steg är steg framåt! allt som är rätt riktning är bra! kämpa!
  • 23 maj 2014 14:48
    Bra bra det är alltid idag som man har möjligheten att börja om på nytt, Historian kan man lära sig av men den är redan förbi och imorgon tja vem vet!? Men idag har man alla möjligheter att påverka och förändra! Massor av pepp!!

Logga in för att skriva en kommentar.