icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
11 mars 2021 08:38
2

dans dans dans

Uppe med tuppen kl 05:00, snö ute nej jag vill ha vår ! Satte på kaffe och tog en kopp sedan var det hörlurar på och dans och rörelse. Ett bra sätt att börja dagen , känns bra . Man blir inte lika trött på jobbet , när man kör lite rörelse tidigt på morgonen innan jobb. Ja idag ska jag höja igen skrivbordet och stå. Försöker göra så mycket som möjligt gällande att inte sitta för mycket. Har man sittastillande arbete ja då måste man hitta på flera rörelse för att både förbränna kcal och inte vara stel utan ha rörliga leder och en god hållning. För mig är det så lätt att sjunka i fel position när jag sitter så hela tiden måste man tänka annars blir det ont i nacken. Sedan försöker jag skriva ut till skrivaren i koridoren istället på kontoret. Ja varje steg är bra

ha en bra dag allihoppa

Gillar

Kommentarer

  • 11 mar 2021 13:06
    babs2

    Vilken bra inställning till allt!

  • 11 mar 2021 20:43

    Dagen gick bra nöjd hållit mig till mina kcal ! Nu är jag trött och ska lägga mig . Kvällsmat var det sallad med grillad  kyckling 

Logga in för att skriva en kommentar.