icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
8 mars 2021 16:25
12

10 kg ska bort

Måndag

lång dag på jobbet slutar 18:00. Få se om jag  orkar ta en promenad när jag kommer hem. Någon slags träning får det bli om inget, dansa i en timme med hörlurar på och bra musik. Från och med idag har jag bestämt att ngn slags träning ska bli varje dag , om ingenting promenad med intervaller. Är inte mycket på gymmet nu förtiden , nästan ingenting på grund av rådande situation som vi alla befinner oss i. Saknar gym saknar spiningen ja olika grupp pass. Har bokat mig några gånger på yogga men jag  blir inte lika svettig som på spinningspass.

Sedan tänker jag planera , och se till att jag lagar mat för morgondagen då planering är verkligen allt. Har jag gjort det då är risken liten att ta och äta något annat samt man faller inte  lätt för frestelse. Har skappat delmål som är att gå ner 5 kg fram till 10 april och de resterande 5 kg fram till juni månad.

Pandemi har verkligen påverkat alla , kanske inte alla nu var jag lite... men mig har det påverkat i alla fall. Föra året vid samma tidpunkt som idag lyckades jag gå ner 9 kg från 17 januari till 7 mars . Jag håll vikten fram till augusti och sedan börajde lite 1 kg upp 1 kg ner 2 kg upp 2 kg ner och sedan smigande 1 kg upp 1 kg upp .... Summan av kardemumman alla 9 kg upp. Så nu är det dags att ta tag i detta och göra rätt

Gillar

Kommentarer

 • 8 mar 2021 16:38
  Bella50

  jo, detta senaste år börjar ta på en...att gå hemma med gubben hela vintern t.ex...huvva. surpriseSom tur är blir det snart utetemperaturer så man slipper gå på varann...

  Lycka till med dansen eller vad det nu blir yes

 • 8 mar 2021 22:49

  Tack Bella50 det blev dans och nu är det säng som gäller 

 • 9 mar 2021 09:05

  Igår gick det bra , jag håll mig vid kcal rekomendation ! nöjd ! Men hungrig var jag igår kväll, och det underlättade inte att min man överaskade mig med god mat nyttig var det också , doftade hela huset men jag jag åt inte då jag skulle överstigga kcal intag . Magen kuradde men jag var bestämd , tackade för omtanke och fyllde min mat låda för idag . Ser verkligen framemot att äta denna rätt idag. MUMS! Idag är det 16:8 för mig som gäller . Ingen frukost trots hunger , ¨å ta kaffe och dricka vatten fram till lunch.

  ha en bra dag ! Vi kämpar vidare

 • 9 mar 2021 10:47
  Bella50

  16:8 blir en vana...jag har gjort det sedan 2015..och tänker knappt på det numera.

  Ibland bryter jag dock fastan före p.g.a hunger...så det kan bli 15:9 vissa gånger. Mitt kvällskaffe tar jag alltid mellan 19:30-20:00..även det en vana.

  Lycka till.

 • 9 mar 2021 13:07

  tack Bella50 det gick bra och lunchen var verkligen efterlängtad, så gott det var . Idag har jag försökt dricka mer vatten fyller på flaskan och har det på skrivbordet. Egentligen är jag dålig med vatten drickande så där gör jag en skärpning

 • 9 mar 2021 13:42

  Ídag på jobbet så har jag bestämmt mig , inte sitta utan höja skrivbordet och stå. Sagt och gjort . Alla små grejer kan göra under, står man så forbränner man mer än att sitta. Lite svårt i början men sen var det inga problem , har redan stått i nästan 5 timmar. Och druckit en flaska vatten . Känner mig så duktig!

 • 9 mar 2021 22:20

  Det blev 70 min träning / dans 💃. Känslan efteråt ja ni vet ... svettig och nöjd är jag ! Gäller att fortsätta finns inga ursäkter! Allt är planering och tankar. Klagar man och tycker joj så jobbigt ja då blir det jobbigt. Säger man däremot - det ska bli skönt att träna efter jobbet och dessutom om du packat väska innan du gick till jobbet - ja då blir det verkligen skönt och man känner sig både stolt och nöjd. Lek lite med tanken - vara sur och tycka att det är jobbigt eller vara glad och tycka att det är roligt . Tänk om du står vid spisen lagar ex spagetti och rör i grytan sur 😡 och tycker att det är tråkig och jobbig att laga mat eller en annan bild ha framför dig . Du lagar spaghetti rör i grytts. Samtidigt som du sjunger ja då blir det helt annan känsla . 

 • 10 mar 2021 07:03

  10/3 yes 2 kg ner . Nöjd 😄. .

 • 10 mar 2021 07:52
  Bella50

  gött...grattis...yes

 • 10 mar 2021 11:53

  jobbet idag som vanligt mycket att göra , men snart lunch efterlängtad hugrig ska försöka köra 16:8 idag med . Känns bra , vågen visade minut 2 kg imorse, super nöjd, lite förbannad på mig själv måste jag erkänna då jag måste gå ner samma som föra året, men men inte älta utan heja heja jag fortsätter. Om det fortsätter som det går nu så kanske jag fixar första del mål innan 10 april, vi få se men har en känsla att det ska gå bra , jag är både motiverad och taggad yes yes, en så härlig känsla . De kg ska bort för alltid !!!!!

   

 • 10 mar 2021 22:37

  Härligt, lycka till nu! yessmiley

 • 11 mar 2021 08:25

  tack Johan

Logga in för att skriva en kommentar.