icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Äter strikt LCHF, har 65 kg att gå ner (minst). Bloggar lite sporadiskt. Vill inte ha fler måsten, men kanske bättre att blogga här än att hänga på Facebook?
4 juni 2013 12:58
4

Bring it on, Danmark!

Över "långhelgen" blir det Legoland och Lalandia tillsammans med två andra familjer. Har inte varit där sedan jag själv var typ 8 år, så jag ser fram emot det, och mina små legofantaster här hemma är uppspelta. Har verkligen väntat in att killarna ska bli lagom stora, det är så lätt att åka några år för tidigt. Om man nu inte gillar att dra runt på blöjbarn, vi är ju alla olika... Maten blir spännande. Det blir lite självhushållning och lite uteätande. Är mer bekymrad för sonens äggallergi än för att jag inte ska kunna hitta t ex biff med majonnäs till mig :). Men en utmaning blir det trots allt. Inte minst att hålla igen på babbelvinet på kvällarna, tre mammor som inte setts på länge har lite att ta igen. Handlar med mineralvatten så att jag vet att det finns. Jag ligger för övrigt i startgroparna att testa 16:8 - fasta. Har mått lite illa vid frukostdags (både före och efter, och jag är inte gravid ;)) och tänker att jag kanske ska vänta med att äta till lunchdags. Hoppas komma igång efter resan, vill inte gärna ha omställningsbesvär då. Pepp till er alla!

Kommentarer

 • 4 jun 2013 14:12
  Ha så kul! Och som sagt; biff med majo hittar man i stort sett överallt! Bubbelvin varannan vatten sägs vara bra... ;) eller så smuttar man på samma glas vin hela kvällen och dricker ordentligt av vattnet. Eller så dricker man bara bubbelvinet och njuter av varenda droppe!!! ;P
 • 4 jun 2013 15:14
  Hälsa13
  Härlig resa!! Jag och maken var faktiskt på Legoland själva för några år sedan, för att återuppleva barndomsminnen. Vi hade jättekul :-) Vår son är fem nu, i år blir det inget besök, men kanske nästa. Njut!!
 • 4 jun 2013 19:02
  ha det så härligt på resan.
 • 5 jun 2013 21:12
  Tack! Än så länge håller planeringen (packning, gräsklippnng, barnen involverade) utan att stressen ökat. Hoppas det fortsätter så hela helgen :D!

Logga in för att skriva en kommentar.