icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Eleaor

Kalorisnål 100813
En tvåbarnsmamma som jobbar på att finna balans i livet. Här skriver jag om föräldralivet blandat med träning och lite kost.
Min viktminskning är ingen hastig viktminskning då jag inte räknar/skriver upp. En balansgång helt enkelt!

Jag föredrar vegetarisk mat och är mycket bekymrad över klimatkrisen, så jag spanar även in på vegansk kost.
26 maj 2019 21:41
2

Mors dag

Hej!

 

Jag är inte aktiv på MD längre, känner ingen ork till att vara det. Är väl i en svacka kanske, men jag håller igång med träningen (när inte pollen slår till eller jag känner förkylning bubbla upp). Kosten har däremot blivit sämre, då jag har gått upp i vikt. Så får det vara och jag kommer inte hinna gå ner så mycket mer nu, för snart ska vi försöka med barn nummer 2. Jag väger åtminstånne något mindre än mär jag blev gravid med Noel.

a58fab94-fbcf-461c-9225-ef8f035b977c.jpeg

Idag är det Mors dag. Vi tittade på en brasa på skogshyddan. Det var spännande tyckte Noel.

Vi får se när jag loggar in nästa gång.

 

Hörs!

Gillar

Kommentarer

 • 26 maj 2019 22:52
  paloma

  Du verkar ha det som min yngsta dotter, hon har jättemycket problem med pollen och täta förkylningar också. Hon är jättetrött och kan knappt vara ute.

  Hoppas du piggnar till snart, och att ni lyckas med era planer❣

 • 1 juni 2019 13:25

  Det är nog en mild form av pollen, för det känns som att jag håller på bli förkyld.... bara att det aldrig bryter ut. Orkar vara igång, ute och så.... men orken till MD och hålla nere godiskonsumtion är som bortblåst. Motivationen tryter, är kanske lite tröttare... somnade efter 3 timmar idag... var så trött! Noel somnade med mig så var skönt.

  Mycket har med min oro för framtiden att göra, klimatförändringar och att trots vetskap om att vi måste minska ner vår konsumtion så ÖKAR den!?! Det är så ologiskt. Jag funderar snart på att bli vegan, men jag är inte beredd att ta det steget (än)....

Logga in för att skriva en kommentar.