icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
29 juni 2021 11:21
8

hej

ja det var länge sedan jag skrev här , upptagen av allt annat men idag tänkte jag kika lite och se vad som händer här. Det har gått bra för mig vågen pekar nedåt , skapat själv meny som jag följer efter och försöker träna när jag kan men promenader gör jag några gånger i veckan. Håller mig vid mina beräknade kcal ibland inte lätt då min bror från USA har kommit på besök och ni vet god mat fika och sånt men som sagt överskrider inte. Om jag unnat mig ngt idag då minskar jag nästa dag så det blir jämt fördelat över veckan gällande kcal.

Har inte semester ännu men längtaaar efter , några veckor kvar , svårt att lägga sig på kvällen då det fortfarande är ljust men försöker att hålla rutiner angående detta men ibland är svårt. God somn inte stressa ja allt påverkar viktnedgång .... ni vet.

Planerar denna vecka att göra klart mina frågor och sen får jag vänta att göra slut stest angående min utbildning som kostrådgivare som jag bekostat själv då jag var nyfiken på allt gällande maten och energi fördelning osv. Mina bekanta brukar säga räcker inte med dina studier och hur mycket du har läst. Och svaret blev nej inte på det här , det här vill jag verkligen läsa och göra klar då intresse väcktes inte av mina akademiska studier utan av livet själv.

vem vet jag kanske ändrar  mitt yrkesinriktning och börjar med detta istället. Jag har lyckat gå ner 32 kg så ... Tiden visar men jag har kvar typ 7-8 kg så vi får se hur det går med de kg

Önskar Er en fin dag

Gillar

Kommentarer

 • 29 jun 2021 12:30

  Oj, hej du det var inte igår laugh

  Vad härligt att höra att du trivs med studierna, och att du hittade något som vaknat inom dig nästan som av egen kraft! Med din erfarenhet i bagaget tror jag du skulle passa jättebra som kostrådgivare. 32kg är väldigt väldigt bra jobbat!! yes

  Detsamma, fin dag till dig med laugh

 • 29 jun 2021 12:42
  Tita

  Riktigt bra jobbat!! 👏👏

 • 29 jun 2021 17:32
  gittan52

  Vilken bra grund till studierna, ” intresse väcktes inte av mina akademiska studier utan av livet själv.” yes

  Jag är lite nyfiken på hur det du kommit fram till vad gäller kosten stämmer överens med hur du ätit under din viktnedgång.

 • 29 jun 2021 20:33
  MAS63

  Ett helt otroligt resultat! Du är säkert helt förändrad.

  Hur inverkar en såhär stor viktminskning på ens sätt att se på sin kropp. Hinner huvudet ikapp? Har hört flera säga att de fortsättningsvis har svårt att inse att klädstorleken minskat och att de per automatik köper någon nummer större, så att kläderna inte skall stama åt. Är det så?

  Lycka till med dina studier - är också nyfiken på hur det du nu vet om en hälsofrämjande kost är en sådan som hjälpt dig att minska 32kg.

   

 • 30 jun 2021 00:06
  Digitali

  Kul att läsa, jag bestämde mig i början av sommaren att jag ska komplettera min utbildning just med kostrådgivare, har en plattform att stå på innan med näringslära och ett stort intresse för kost och näring.

  Lycka till med studierna 🌸

 • 30 jun 2021 08:51
  Bella50

  Mycket bra jobbat...och 7-8 kg kvar...fixar du . Grattis.

 • 26 okt 2021 21:23

  Hej 
  jag lyckades gå ner de kg och jag slutade röka samtidigt ; har gått upp 3 kg men det gör inget •••• det kommer att fixa sig Det viktigaste är att jag är rökfri i två månader det blev igår! Har det varit lätt att sluta röka svaret är nej ! Det kommer stunden när kroppen skriker efter cigg men som tur är det går snart över . Det gäller att kämpa 

 • 26 okt 2021 21:33
  Tita

  Grattis till att du blivit rökfri, bra jobbat!! 

  Din viktnedgång har ju varit fantastisk och de tre kilona tar du lätt bort!!

  God fortsättning!

Logga in för att skriva en kommentar.