icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
2 juni 2010 00:18
2

Tisdag-ingen bra dag !!!

Jaha, idag har varit en skitdag..ingen motion, mått skit dåligt, e aningen deppig för detta just i skrivande stund....

Så vad gjorde jag för 10 min sen.....jo jag åt upp 4 mums mums.,,,,,,tjenare,,,,här dämpar vi det jobbiga med mat...Känns skitjobbigt just nu, trodde jag kommit till rätta med det beteendet..! Men jag e medveten vad jag gjort, och varför.  Så jag antar att det e et steg i rätt riktning, För i övrigt har maten funkat bra idag, gick inte över mina kcal men mums mumsen , men endån, så jäkla onödigt.

Imorron blir det e en trip in till stan,ska städa lite å fixa i brosarns lgh, han landade på svensk mark vid 18 tiden idag, tack gode god, att han kom hem helskinnad än en gång. Han kommer hem på fredag, efter paraden å minnescermonin för Johan och Gunnar. Jag frågade när han ringde från afghanistan i fredags om han ville att vi skulle komma på cermonin, men han sa att vi inte behövde det. De har varandra , vi som inte varit med förstår inte riktigt vad det handlar om.  Han vet vad jag finns om han behöver mig. Min älskade modiga, fantastiska bror! 

Men imorron e det nya tag som gäller :)

Tack för ni "lyssnade", behövde skriva av mig lite

kjams Helena

Kommentarer

  • 2 jun 2010 08:10
    *styrkekramar*
  • 2 jun 2010 19:46
    Glöm mums mumsen, det går inte att ändra på det som är gjort så det är onödigt att slösa energi på dem. De flesta av oss äter nog lite onödigt ibland, men vi får inte vara för stränga mot oss själva, det blir bara jobbigare då. Ha det bra och kämpa på.

Logga in för att skriva en kommentar.