icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
29 maj 2011 20:46
1

Skriva av mig

Jag måste bara skriva av mig.. Har kommit på att dethär med att skriva in allt vad jag äter här funkar inte för mig. Jag har inte tiden eller orken. Då för jag istället en egen matdagbok. Där är det svårare att inte INTE skriva in olika saker man ätit. Har varit så fruktansvärt jävla onyttig nu denna vecka.. Vill inte ens tänka på vad jag stoppat i mig. Men det är för att jag äter så lite till lunch. Ska börja äta mer till lunch så jag håller mig mätt hela dagen på jobbet så inte sockersuget kommer när jag är påväg hem. För det är då som det är svårast att motstå tycker jag. Sen vad gör man när vänner äter dendär goda potatisgratängen eller godiset. Ska man sitta och knapra på grönsaker då? JA, man ska tammefan det. Om man vill bli smal får man fan offra sig också. Är arg på migsjälv. Usch. Är äcklad av mig själv. Känner mig tjock och äcklig som tryckt i mig allt onyttigt. Nu är det ändring. Imorgon är det måndag=nystart. Nu jävlar kör vi tjejer och killar!

Kommentarer

  • 29 maj 2011 21:01
    Tabirimiri
    jag för egen matdagbok seperat jag också,eftersom det som jag äter eller dricker in finns med. Jo vet hur det är när det gäller sötsug. pepp pepp

Logga in för att skriva en kommentar.