icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
20 maj 2011 22:16

Skillnad i ansiktet

Det är rätt bra med bilder. Då ser man skillnad. Som t.ex, jag tog en bild då jag kom hem från min 2,5 veckas långa semester (då jag verkligen VRÄKT i mig mat och gosaker. amerikanska pannkakor till frukost iprincip varje dag). Sen tog jag en bild häromdagen. Och redan nu ser man skillnad, lite iallafall. Mest på midjan, den har blivit smalare. Annars ser man nog inte jättemycket. Men kommer ta en bild en gång i veckan eller så, så att man verkligen SER skillnad. Då kan man gå tillbaka och jämföra med den första bilden :) Annars ser jag lite skillnad i ansiktet, det har blivit lite smalare, iallafall om man ser på bilderna. Det tycker jag om :) Ger lite mer motivation. DOCK fuskade jag lite idag. Kände mig lite yr efter jobbet då jag inte ätit väldigt mycket under dagen (ett ägg och en väldigt liten sallad) och var sjuuuukt hungrig. Och gick och handlade (vet, ungefär dt dummaste man kan göra). Så slank det ner en liten mars i magen.... Köpte även med mig jordnötter och mörk choklad. MEN har inte öppnat det. och tänker verkligen inte göra det!!! Tänker inte förstöra detta påbörjade projekt! Visst, självklart måste man falla för att kunna resa sig upp och bli mer motiverad. Men jag tänker inte tappa det helt, aldrig! Nu jäklar ska jag ner till domdär 50 kilona :D Taggad till tusen! Om jag orkar imorgon ska jag ut och springa innan jobbet. Vilket innebär att jag måste kliva upp 6.15. Annars tar jag det nog eter jobbet. Vi får se! [FET]Hur har er dag varit? :) Kram[/FET]

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.