icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
En ny dag - nya möjligheter

Nyss fyllda 50 med många kilos övervikt. Till sommaren ska i alla fall minst hälften av fläsket vara väck, det är mitt delmål. Kör med LCHF sen 28 januari, efter att ha tryckt in rejäla portioner av födelsedagsmiddag och tårta. Gubben hänger med och är förvånansvärt positiv till nya matvanor. Traktordäcket kring magen ska ner till en bilring och därefter till en cykelring....
21 mars 2013 22:45
1

Första kommentaren...

Ja, så då sitter man åter här på jobbet och ska avverka ytterligare ett nattpass...men sen är det helg. Fast den här gången ska jag inte jubla över ledig helg som jag gjorde sist, å däckade i influensan. Ikväll fick jag första kommentaren: "Håller du på krymper...?" Jo, visst, jag försöker så gott jag kan och fick veta att det börjar synas. ÄNTLIGEN!!!!! Den kommentaren kommer jag att leva lääänge på.... =)

Kommentarer

  • 21 mar 2013 22:49
    Kände samma när kommentarena kom. Man växer fast på rätt sätt. Pepp!

Logga in för att skriva en kommentar.