icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
23 oktober 2013 20:29
2

Träningstest och 5:2

Sedan i mitten på augusti har jag testat 5:2. Mest på försök eftersom jag inte hade en aning om vad det var, och det var en massa snack på jobbet. Så jag bestämde mig att testa 4 veckor. Dessa veckor har gått och jag har fortsatt. Funkar bra. Har dock inte tränat lika mycket som jag brukar, men har haft annat att pyssla med i hemmet som tagit mycket tid. Nu är det en ny snackis på jobbet, att man inte orkar träna de dagar man fastar. Det måste jag säga att det går utmärkt. Ok, jag har inte sprungit ett maraton, men jag har suttit och trampat ganska intensivt på cykel i 40 min. I min värld är jag övertygad om att en normal människa som äter normalt alla dagar utom två kan träna även under fastedagar. Vi har reserver så vi klarar oss. Men det är ju bara min egen uppfattning i min lilla värld. Det är rätt skönt att slippa tänka på middagar två dagar i veckan, det är min stora vinst!

Kommentarer

  • 23 okt 2013 21:29
    Orkar och orkar, allt hänger på hur tuff man är :-)
  • 24 okt 2013 10:36
    Håller helt med. Jag håller också på med 5:2 och tränar de dagar jag fastar. Bara man ser till att dricka ordentligt så... Kramiz

Logga in för att skriva en kommentar.