icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
10 september 2012 10:06
2

Nya vinter mål!

Inte direkt spännande men jag ser att jag går upp 2 kg/ år. Det låter inte så mycket och inte så farligt. Men om man inte uppmärksammar det blir det snabbt +2 kg varje år, och åren går fort. Det är också typiskt att jag börjar kolla på vikten på hösten vid den här tiden. Men jag tror det är för att jag känner att jag kan få lite ordning och fasta rutiner inför höst/vinter. Alltså en lämplig tid att ta tag i vikten. För 2 år sedan (2010) gjorde jag ett ryck, gick med här och gick ner 9 kg på ca 4 månader. Målvikten var då 70, men den trillade ner till 69. Inte klagade jag inte ☺ Nu två år senare ligger vikten på 74 igen, och det är dags att göra något åt det. Så nu är tiden inne för att sätta upp nya mål. 1. Gå ner 4 kg till början av december. (11 veckor och 4 kg är nog perfekt) 2. Bli smidigare, jag är stel som en pinne. (nå tårna med händerna inte bara med naglarna ☺) 3. Sluta fika! Jag tränar främst löpning och mtb samt endel styrka ca 5 tim varje vecka så träningen ska jag inte ändra på förutom att lägga in smidighetsträning av något slag. Förändringarna måste ske i ätandet, framför allt kvällsfika. Så please, wich me luck.

Kommentarer

  • 10 sep 2012 13:59
    bra gjort att ta tag i det redan nu :) innan det går ännu längre. stort lycka till!
  • 10 sep 2012 22:22
    Tack!

Logga in för att skriva en kommentar.