icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
12 september 2016 09:22
1

Fortsättning följer

Fortsatt viktresa

Sommaren har gått bra, jag har stått still. Nu fortsätter resan mot julmålet och förhoppningsvis -3 kg. Absolut ingen omöjlighet! Dessutom så har jag köpt en tight tröja, och då går det inte att lägga på ett gram om jag ska ha på mig den utan att känna mig obekväm :)

Jag mår rätt bra, men tycker att jag tränar lite för lite nu när jag är tillbaka på jobbet, men man måste ju försörja sig :) Jag gillar inte att jag inte har min timmes aktivitet varje dag som jag hade under sommaren. Men kvällarna börjar bli mörka och kalla, så det får bli lilla gymmet i källaren istället som tyvärr inte är lika skönt och rogivande. Jag måste göra ett träningsschema, min stora fara är att jag lägger på tok för tunga pass ofta, ingen återhämtning.

Maten går bra, just nu är jag inne i en period då jag inte har så mycket matlust...vet faktiskt inte varför, men det är ju bara att gilla läget ;)

Ha en fin vecka

 

 

Gillar

Kommentarer

  • 12 sep 2016 09:50
    viljans

    Pepp till dig, absolut är det ingen omöjlighet!👍👏☺

Logga in för att skriva en kommentar.