icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

M3lls blogg

5:2 107200
En blogg om det mesta, men i första hand min resa mot målvikten.
27 november 2017 11:28
1

En bra dag

Dagen idag är ännu en bra dag smiley

Först vill jag tacka alla för era peppande inlägg och som svar på några frågor, så kan jag säga att det har samtalats en hel del de senaste dagarna.

Vi har bra samtal och har några överenskommelser. En av dom är att vi varje dag skall prata om dagen, en självklar sak kan tyckas, men här har det kommit i skymundan på grund av många olika anledningar. Mitt jobb, hans träningar(föregående), läxor, vänner o annat. En viktig sak som tas för givet att det sker. Ändring på det nu!

Jag känner lite att jag kanske måste låta honom vara tonåring, men min oro kommer jag alltid ha. Det är ju faktiskt så att jag varit tonåring själv. Det är en period som måste genomgås. Jag sa som ett halvbra skämt att jag gärna skulle se honom hoppa över denna period, men kom sen på att Nja....tänk att ha en vuxen son som beter sig som en tonåring wink Dessutom känns det väldig själviskt av mig och säga så.....jag vill ju inte missunna honom sin tonår. Även om det hände många jobbiga saker och konstiga känslor som uppstod, så va det ju en riktigt rolig tid. Så SJÄLVKLART ska han få vara tonåring......men min oro kommer han inte undan.

Jag får helt enkelt ut o roa mig med mitt. Har äntligen gjort slag i saken och tagit upp ett sedan länge undanstoppat intresse. Jag har dammat av mina dartpilar och tagit mig till klubben.....så uppmuntrande. O ikväll är det träning laugh

Have a nice day

 

Gillar

Kommentarer

  • 27 november 2017 11:34
    gittan52

    Härligt yes

Logga in för att skriva en kommentar.