icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
21 september 2020 07:05
5

Nu blev jag glad!

Godmorgon mina viktvänner!

idag klev jag på vågen! Jisses, tog om en gång, och jag hade gått ner nästan 9 kg på en vecka, tror inte det är sant, härligt är det, inte undra på att jag har fått minska mitt insulin drastigt!

Jag har detoxat min lever, och det kan ju göra sitt till yippie är så glad! Detoxat med Hepafar!

OBS! 1 och nollan bytte plats, mina ögon läste fel två gånger! Men nåt kg blev det ner! Lyckan blev kortvarig, men är på god väg!

Gillar

Kommentarer

 • 21 sep 2020 07:24
  Bella50

  Men jösses Amalia 😮...vilket ras !!

  Det måste ju kännas på många sätt. Grattis 👏👏

 • 21 sep 2020 09:30

  Otroligt!! Grattissmiley

  Får man fråga hur du lyckades med att gå ner 9 kg på en vecka?

   

 • 21 sep 2020 11:27

  Hej alla och tack

  ja det var ett ras som heter duga det håller jag med om! Strikt LCHF max 6 kolhydrater/dag! Bli sallad, kött, fisk, kyckling, försöker få in mig minst 115 fett och min önskvärda vikt i protein, dricker mycket vatten, blir jag sugen på nåt, blir det färsk gurka!

  jag detoxa min lever, och det ska tydligen bidra till viktras, vet inte om det har nåt att göra med viktraset!

  har haft hepatit C en lång lång tid, kanske redan från 70-talet, då jag levde rullan! Men fått medicin för det så min lever är frisk nu, men jag tänkte på detta när jag såg på fejjan om Hepafar kapslarna, värt att prova! Och det var det, en frisk lever gör att man går ner i vikt tydligen!

 • 21 sep 2020 16:00

  Nu vet jag inte din utgångsvikt och så klart grattar jag också. Tycker dock du skulle träffa din diabetessköterska alternativt din läkare och göra detta i samråd med dem och berätta om detta. Kramar och lycka till framöver.

   

 • 21 sep 2020 20:07

  Jag har kontakt med diabetessköterskan, och hon har gett mig råd hela tiden! Kram och tack för omtanken!

Logga in för att skriva en kommentar.