icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Eleaor

Kalorisnål 71249
En nybliven tvåbarnsmamma som jobbar på att finna balans i livet. Här skriver jag om föräldralivet blandat med träning och lite kost.
Min viktminskning är ingen hastig viktminskning då jag inte räknar/skriver upp. En balansgång helt enkelt!

Jag föredrar vegetarisk mat och är mycket bekymrad över klimatkrisen, så jag spanar även in på vegansk kost.
19 augusti 2019 21:14
4

v 15

Jag är nu i vecka 15, eller 14+6 enligt sista mensen. Om en månad ska jag göra rutinultraljud, det ska bli spännande. Illamåendet får jag nog säga, har försvunnit men att äta vegetariskt har jag mer eller mindre fått ge upp. Det får bli desto mer vegetariskt när jag väl fött ungen. Bebisen gillar nämligen inte vegetarisk mat och jag är inte sugen på att känna mig sjuk varje dag, så den vegetariska kosten fick tyvärr stryka på foten.

Jag äter dock fortfarande vegetariskt, men i den mån jag klarar av.

För några dagar sedan började en annan gravidkrämpa, ont i ryggen som ibland strålar ner. Kan det vara början på foglossning? Får hoppas den inte blir värre. Så nu när illamåendet är borta och värken kommit har jag äntligen kommit iväg till gymmet. Jag ska stärka upp kroppen med bra övningar. Allt för att minska risk för sjukskrivning.... Vore så drygt!

Och så har jag börjat känna fladder. Jag känner av mycket tarmrörelser och sånt, men nu är jag rätt säker på att det är den lilla som sprattlar. Rätt mysig känsla, längtar tills det inte går att mista tarmrörelser från bebisens sparkar, och till ultraljudet.
 

Puss på er!

Gillar

Kommentarer

 • 19 aug 2019 23:16
  paloma

  En mysig tid du är inne i, hoppas du slipper mer krämpor. Foglossning brukar bli värre för varje graviditet, men en sjukgymnast kan kanske hjälpa dig så det inte blir värre.

  Ha det bra🙂

 • 20 aug 2019 08:28
  Tita

  Ja det blir roligt då storebror också kan känna sparkarna😁 Han kommer att vara förundrad!!

  Ta hand om er!

 • 20 aug 2019 12:57

  Å vad mysigt! Vad roligt det kommer att bli när storebror också kan känna sparkarna! Sköt om er heart

 • 24 aug 2019 10:41

  Paloma, ja... magen blir bara mer och mer framträdande... vissa tidpunkter på dygnet är det ingen tvekan om saken om man ser på mig...

  Tita,LadyG, jag längtar! Undrar hur han kommer reagera?

Logga in för att skriva en kommentar.