icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Eleaor

Kalorisnål 73347
En nybliven tvåbarnsmamma som jobbar på att finna balans i livet. Här skriver jag om föräldralivet blandat med träning och lite kost.
Min viktminskning är ingen hastig viktminskning då jag inte räknar/skriver upp. En balansgång helt enkelt!

Jag föredrar vegetarisk mat och är mycket bekymrad över klimatkrisen, så jag spanar även in på vegansk kost.
1 juni 2018 19:39

Trött

Idag är jag helt sanslöst trött, Noel väckte oss strax innan Nöje 02.00 och var vaken i minst 2 timmar innan han ÄNTLIGEN somnade om. Och som vanligt är det bara mamma som duger på natten, inte kul när man ska iväg till jobbet så fort morgonen tar vid. Sedan blev det inte bättre av att han somnade på min arm och vaknade av att jag drog bort den vid 05.30.

 

Men trots dålig nattsömn har jag haft en bra arbetsdag och under dagen berättar pappa att Noel fått min förkylning. Jag själv drog på mig en förkylning i söndags så denna veckan har träningen lagts åt sidan.

I måndags skulle jag ta TBEspruta men på grund av amning fick jag skjuta upp den så alla fästingar där ute, låt mig vara!

Och vikten ja, 86.9, hela 100 gram mindre än för en vecka sedan. Känns nästan som ett skämt, men jag håller humöret uppe. Vi har haft gäster och ätit glass så i det stora hela är jag ändå nöjd. Jag har ju faktiskt fuskat!

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.