icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Eleaor

Kalorisnål 73408
En nybliven tvåbarnsmamma som jobbar på att finna balans i livet. Här skriver jag om föräldralivet blandat med träning och lite kost.
Min viktminskning är ingen hastig viktminskning då jag inte räknar/skriver upp. En balansgång helt enkelt!

Jag föredrar vegetarisk mat och är mycket bekymrad över klimatkrisen, så jag spanar även in på vegansk kost.
19 april 2018 21:26

Peppen

Imorgon ska vårt arbetslag stå för fredagsfikat och jag har bakat kladdmuffins och äppelkaka. Jag tycker om att baka och har de senaste veckorna hunnit med minst 1 bakning i veckan, det känns bra. Detta har dock medfört att jag inte får så stort minus på vågen som jag hoppats, men det är okej. Långsam viktnedgång är lättare att hålla än en snabb!

I övrigt har jag inte varit så pepp denna vecka. Magen har varit konstig vilket gjort att jag skippade tabata i tisdags. Detta gjorde att jag igår kände att jag ville ställa mig på vågen (trots att jag sagt till mig själv att måndagar och fredagar är de dagar jag får väga mig). Jag blev glad över resultatet, 86.9, vilket gjorde att det genast blev lättare att komma iväg till gymmet idag.

Men det var inte helt enkelt att ta sig till gymmet. Solen sken och värmen steg så pass att kläderna kändes överflödiga. Då känner jag att jag mest bara vill vara ute och njuta av solen istället för att stänga in mig på ett gym och lyfta lite. Men detta lär inte vara sista soliga dagen i år och jag har tur som kan vara ute mycket i jobbet, så visst har jag kunnat njuta ändå.

Dessutom ska det tydligen bli fint väder i helgen, så ut med solstolarna, nu ska våren firas!

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.