icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Eleaor

23561
Med ett förflutet av ätstörningar är jag ständigt rädd för att det ska gå för långt när jag satsar på viktminskning. Därför räknar jag inte kalorier utan försöker snarare göra smarta val. Tanken är att viktminskningen ska få ta tid, lång tid och därefter precis som alla andras viktminskningar, hålla för livet (nåja till nästa graviditet).

Har en son också som livet kretsar kring. Han gör sin mamma galen jämt och ständigt men är också det bästa som någonstin hänt mig!
6 juni 2019 21:29
6

Paus i 9+ månader

c7569656-7e46-45df-919d-c670e0debd25.jpg

Ja, då lägger jag ner viktminsknigen på hyllan i 9 månader (minst). Tanken från början var att försöka i juli, men vi kunde inte riktigt hålla oss så länge. Jag är så extremt trött nu i början, men förhoppningsvis är det över när första trimestern är förbi. Min mage är ganska rasig också... så tips mottages tacksamt för allt som kan tänkas hända även om jag redan har en del knep sedan förra gången...

När jag för tre år sedan blev gravid med Noel, valde jag att berätta redan på andra dagen... så ni förstår att jag är tidig med att berätta denna gången med. Så nu hoppas vi att detta embryo utvecklas till ett välmående foster och kommer må bra hela graviditeten. Sedan hoppas jag att bebis mår bra när hen kommer ut också.

Och jag vet att missfallrisken är som allra högst nu i början, men jag vägrar vara en som håller tyst, får missfall och inte tillåts vara ledsen över detta. Vägra vara tyst!

 

Gillar

Kommentarer

 • 6 jun 2019 21:53
  LissaLo

  Grattis och lycka till! 

 • 6 jun 2019 23:29

  Grattis och stort lycka till! Förstår att du dumpar viktnedgången men glöm för all del inte att fortsätta träna. Kolla in Olga Rönnbergs onlinemagasin MammaFit om du inte redan gjort det, hon har en hel uppsjö bra tips för blivande och nyblivna mammor!

  Krama familjen!!

 • 7 jun 2019 00:29
  paloma

  Grattis!

  Vad roligt för både er och Noel, hoppas att du uppdaterar någon gång här på MD🙂

 • 7 jun 2019 03:49

  Tack

   

  LadyG, så länge det känns bra tänker jag träna. Tack för tips om Olga Rönnberg. Har spanat in en annan person som har träningsprogram för just gravida. Sedan finns nu Mamma mage-appen för gravida medsmiley

   

   

  Paloma, jag tänker inte sluta med MD Under graviditeten, men det blir annat fokus nu... Hehe

   

 • 7 jun 2019 08:16
  Jessand

  Grattis och lycka till smiley

 • 7 jun 2019 08:52

  Stort grattis! Det blir underbart för den lille att få komma in i er familj! Noel kommer att älska sitt syskon!!

  Sköt om dig!

Logga in för att skriva en kommentar.