icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Eleaor

Kalorisnål 73199
En nybliven tvåbarnsmamma som jobbar på att finna balans i livet. Här skriver jag om föräldralivet blandat med träning och lite kost.
Min viktminskning är ingen hastig viktminskning då jag inte räknar/skriver upp. En balansgång helt enkelt!

Jag föredrar vegetarisk mat och är mycket bekymrad över klimatkrisen, så jag spanar även in på vegansk kost.
15 april 2018 20:46
4

måttband och utemöbler

Nu lider helgen mot sitt slut och Noel ligger i sängen och sover i väntan på den nya veckan.
Idag har vi varit aktiva och städat hela nedervåningen, vi har även rensat i trädgården på en massa löv och Fredrik plockade fram såpa och började skrubba tralldäcket, skillnaden är stor! Jag tog dock ingen bild men tänker ta en bild en annan dag.

Noels farfar kom också förbi med utemöbler från Fredriks moster. De har eller ska köpa nytt så vi fick ta över deras gamla så nu har vi 8 stolar och ett stort bord att äta runt. Förra året köpte vi ett mindre utebord så nu kan vi äta utomhus på framsidan och baksidan!

I morse plockade jag fram måttbandet av ren nyfikenhet. Allt syns inte på vågen men jag tog en del mått i början av året och nu ville jag se om det hade hänt något. Jag hade minskat någon/några cm här och där vilket var en skön känsla att kunna se. Jag har märkt detta på byxorna som sitter väldigt löst på mig (dock är storleken mindre fortfarande för liten så jag är mellan 2 storlekar just nu). Men glad är jag.

Imorgon blir det vågen igen för att se hur mycket jag gick upp under helgen. Allt som är under 88.6 kg är fortfarande minus i jämförelse med förra måndagens vägning.

Gillar

Kommentarer

 • 15 apr 2018 20:54

  Jag är ute för samma sak, är också mellan två storlekar så det är svårt att hitta kläder som passar. Samtidigt njuter jag av att kläderna är för stora. Det är en så skön känsla att behöva använda skärp för att hålla byxorna uppe, sådana som jag tidigare knappt kunnat knäppa wink

 • 15 apr 2018 20:57

  Ja det är skönt när kläderna sitter lösare och lösare. Har beställt kläder och fått lämna tillbaka, och nu gjort en ny beställning i hopp om att de ska sitta någulunda bra. Får se om de sitter bra.

 • 16 apr 2018 05:53

  Vilka vårkänslor det ger att få ”städa” utomhus!

  Visst ger det en kick/ bekräftelse att kläderna sitter lösare och att det blir för stora! Jag misstänker att du inte blev alltför ledsen över att du fick returnera kläderna som du beställt av den anledningen..😉

  Önskar dig en riktigt fin vecka ☀️☀️☀️

 • 19 apr 2018 20:39

  Dock var kläderna jag köpte för små, fast på gränsen till okej. Behöll ett par som är exakt storleken mindre. Räknar med att komma i dem om ett par veckor. Men det är en skön känsla att nyköpa byxor från tidigare iår är för stora=)

  Tack, detsamma Ackhs

Logga in för att skriva en kommentar.