icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Eleaor

Kalorisnål 84503
En nybliven tvåbarnsmamma som jobbar på att finna balans i livet. Här skriver jag om föräldralivet blandat med träning och lite kost.
Min viktminskning är ingen hastig viktminskning då jag inte räknar/skriver upp. En balansgång helt enkelt!

Jag föredrar vegetarisk mat och är mycket bekymrad över klimatkrisen, så jag spanar även in på vegansk kost.
11 januari 2019 21:14
2

febern fortsätter

Noel fick feber i måndags och tyvärr kom den tillbaka idag. Jag skulle inte vilja säga att den försvann mellan måndag och idag, men tempen hamnade under 38-strecket ett tag och sedan vände det och nu har han minst 38.8 igen. Tycker så synd om min lilla kille!

Noel hostar också en himla massa, hostar så jag tror att han ska spy. Usch, det gör ont i mammahjärtat! Och nu har han smittat far sin, pappan är inte lika illa däran men han har en så kallad mancold som han själv säger.

Men utöver Noels förkylning har denna vecka flutit på. Jag satte på mig träningskläderna i måndags trots att motivationen tröt efter Noels feberintågande. I tisdags testade jag spinning och aj min röv! De där cyklarna är inte sköna att sitta på och sedan böja sig fram och ta i styret, aj min handled! Jag tror jag fortsätter med Indoor istället. Men jag funderar ändå på att anmäla mig till Spin of hope med jobbet.

I onsdags blev det ett rörlighetspass hemma i vardagsrummet och igår satte jag igång en träningsdvd från IFORM, bootcamp: Fasta skinkor, snygga lår. Jag tog light-versionen och den var jobbig kan jag säga. Noel hade en ordentlig sova-dag men när passet var slut vågade jag inte hoppa in i duschen av rädsla för att han skulle vakna medan jag hade schampoo i håret och tur var väl det. Noel vaknade ca 10 minuter efter passets slut, så då var det bara lägga sig bredvid honom supersvett och så dåsade jag till på köpet.

Ikväll skulle jag kört överkropp. Men jag hade stängning på förskolan och kom sedan hem till febrig kille som somnade vid 21 så jag tar inte på mig träningskläderna. Efter 21 är för sent till och med för hemmaträning (för mig då). Vi får se hur jag gör med helgens träning nu när mannen också är dålig. Jag ska egentligen iväg till gymmet på söndag. Men den som väntar får se.

Vågen verkar iaf ha börjat ticka neråt igen.
Vi får se hur länge den tänker ticka neråt innan den börjar sega igen.

Kommentarer

  • 11 jan 2019 22:16
    paloma

    Hoppas båda kryar på sig❣

  • 12 jan 2019 10:25

    Krya på er! 🙏

Logga in för att skriva en kommentar.