icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Eleaor

Kalorisnål 99540
En tvåbarnsmamma som jobbar på att finna balans i livet. Här skriver jag om föräldralivet blandat med träning och lite kost.
Min viktminskning är ingen hastig viktminskning då jag inte räknar/skriver upp. En balansgång helt enkelt!

Jag föredrar vegetarisk mat och är mycket bekymrad över klimatkrisen, så jag spanar även in på vegansk kost.
7 januari 2019 19:57
5

Feber

Noel sover i vagn på förskolan men idag provade de lägga han på madrass. Noel somnade men vaknade efter 20 minuter och fick därefter sova vidare i vagnen. Förskolan berättade även att Noel inte åt någon lunch men åt mellanmål. Noel äter inte alltid lunchen hemma med, så jag la ingen större vikt i det. Däremot såg jag hur näsan rann så när Noel nu på kvällen verkade extra trött och sedan blev varm tog vi tempen. 38,9.

Min lilla bebis. Sjuk! Blir då ledsen av att se honom sjuk. Nu har han fått Alvedon, den ville han inte ha men det var för hans skull. Som han grät när jag tog tempen. Gör riktigt ont.

Nu ska jag egentligen träna mage och rygg men jag känner att motivationen liksom rinner ifrån mig när jag vet att Noel lider. Dessutom är träningskläderna i sovrummet där han sover.

Vi får se hur jag gör. Men Noel kommer tillbaka till förskolan tidigast på torsdag iaf.

Kommentarer

 • 7 januari 2019 20:54

  Men då! sad Kry på lilla Noel.

  Jag håller tummarna att min lillskrutta klarar sig ett tag till .... Men med tanke på hur min sambo låter så kanske det är att hoppas för mycket smileywink

 • 7 januari 2019 21:08

  Lissalo, precis. Tar det hellre själv

  Tessanz tack, får hoppas din skrutt slipper

 • 7 januari 2019 21:53

  Det är inte roligt när de små blir sjuka. Jag skaffade en örontermometer när Grynet var förkyld, så kunde jag ta tempen utan att behöva brottas med henne. Det gjorde det inte roligare att kolla febern, hon grinade ändå, men det gick fortare åtminstone. Men som du skriver, man tappar ju all geist och glöd att träna när de små är sjuka. Inte alls roligt. Krya på sig lilleman.

 • 7 januari 2019 22:43
  paloma

  När dom är så små samlar dom på sig alla bakterier, nu när barnen träffas igen efter den långa ledigheten brukar alla få lite nya igen.

  När vårt barnbarn började förskolan var hon förkyld nästan varje månad, hon delade gärna med sig till farmor och farfar😉

  Hoppas han kryar på sig snabbt igen.

   

 • 8 januari 2019 12:42

  Noel har klarat sig förvånansvärt bra från sjukdom men någon gång ska det hända. 

  Jag är sugen på en termometer som man kan lysa i pannan. Slipper man allt bök. Men det är ju också en kostnad. 

Logga in för att skriva en kommentar.