icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Eleaor

Kalorisnål 79039
En nybliven tvåbarnsmamma som jobbar på att finna balans i livet. Här skriver jag om föräldralivet blandat med träning och lite kost.
Min viktminskning är ingen hastig viktminskning då jag inte räknar/skriver upp. En balansgång helt enkelt!

Jag föredrar vegetarisk mat och är mycket bekymrad över klimatkrisen, så jag spanar även in på vegansk kost.
17 januari 2018 19:05

89.2

Då var tredje arbetsdagen avklarad. Jag skriver endast upp min frukost och inser att jag ändå lyckas hålla mig på banan. Idag står det 89.2 på vågen, vilket betyder 2 hg kvar till delmål 1. Sedan ska jag hålla den vikten i minst en vecka för att ha nått den. Det betyder inte att jag ska stå still i vikt utan att jag inte får väga mer än 89.0 på en vecka för att ha nått delmålet.
Imorgon är veckans sista arbetspass, sedan blir det skön vila i 3 dagar.

Min sons feber har också äntligen gått ner. igår var den 38.6, vilket kändes uselt att få höra. Men idag är den 37.7 så äntligen går den ner. Hans feber har varit så fruktansvärt seg! Nu ska hans hosta bara släppa, sedan aptiten öka. Noel äter nämligen nästan ingenting just nu, och vi föräldrar blir så ledsna när vi ser honom ha det så jobbigt.

Men nu peppar vi, på lördag hoppas jag att min hosta är helt borta så jag kan komma igång med träningen på nytt. Jag vill gärna köra bodypump, jag gillar bodypump!

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.