icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Eleaor

Kalorisnål 73138
En nybliven tvåbarnsmamma som jobbar på att finna balans i livet. Här skriver jag om föräldralivet blandat med träning och lite kost.
Min viktminskning är ingen hastig viktminskning då jag inte räknar/skriver upp. En balansgång helt enkelt!

Jag föredrar vegetarisk mat och är mycket bekymrad över klimatkrisen, så jag spanar även in på vegansk kost.
30 mars 2019 13:25
3

79

I några månader nu har jag typ insett att jag inte kommer hinna nå min målvikt innan jag och maken ska försöka oss på barn nummer två. Men jag hoppas och kommer jobba mot att väga 79 kg innan 1 juli i år. Tanken att väga under 80 lockar, så jag hoppas innerligt att jag hinner detta innan stickan visar +.

Idag har vi varit på B-bytet, en jätteloppis med allt som har med barn att göra. På B-bytet finns kläder från nyfödd - 170, ytterkläder, leksaker, barnvagnar, bilstolar, babygym, bärselar, mamma-kläder... Ja you name it och det finns där (förmodligen).... Vi behövde köpa lite tröjor i strl 92, byxor har vi i överflöd, men när jag rensade undan tröjorna i strl 80 så blev det så himla tomt på hyllan för tröjor... Så idag har vi fyndat. Vi hittade även en softshelljacka till Noel och en doktorsväska. 

Innan vi gick för att betala passade jag på att kolla mamma-byxor, jag har gått ner så pass mycket i vikt att jag väger mindre än innan jag blev gravid med Noel, så det skadar inte att köpa ett par byxor i en mindre storlek än de mammakläder jag redan har. Självklart stötte vi på vänner precis när jag skulle kolla på mamma-byxorna, jag hoppas de inte börjar tro saker, men då får de väl fråga.

Den 27 april är det dags för nästa loppis, då har vi två att gå på samma dag. Vårbytet på folkets park och Jätteloppis på arenan. Det blir kul.

Klimatångesten är kvar än, men jag läser på lite mer om vad som görs runt omkring i världen och vad jag själv kan göra... Så det känns bättre. Det händer saker!

Ha en skön vårdag allesamman, oavsett om den är kall eller varmwink

Gillar

Kommentarer

 • 30 mar 2019 15:07
  paloma

  Att vara viktstabil till stickan visar plus kan ju också vara bra, och nyttig mat kan du äta hela graviditeten och kanske hinner du gå ner något innan du blir gravid.

  Lycka till👍🙂

 • 30 mar 2019 16:09

  Ja. Det låter bra att vara viktstabil och jobba mer med att bli starkare... Men 3 kg till innan jag blir gravid skulle kännas bra. Men jag accepterar läget oavsett

  Ja. Det är ju en del ätligt som ska undvikas som havande. Sist försvann godissuget helt och kom tillbaka först i vecka 20, då hann jag gå ner 2 kg innan jag gick upp 20...hehe

 • 30 mar 2019 17:09
  paloma

  Jag gick upp nästan 30 kg med mitt sista barn, men jag hade foglossning. Men efter det var det svårt att hålla vikten.

Logga in för att skriva en kommentar.